ØB Fakturapost - Regnskapsbilag rett i Dokumentsenter


Vi tilbyr ØB Fakturapost for ulike økonomisystemer. Velg ditt system:


ØB Fakturapost for Visma Business

ØB Fakturapost for Visma Global 


Nyhet! Send alle filformater til Dokumentsenter

Nå er det slutt på at all informasjon ikke blir med i regnskapsdokumentasjonen. Med ØB Fakturapost kommer alle filtyper inn i Visma Dokumentsenter.

Eksempel: En e-post med pdf-faktura og timeliste i Excel gir ett bilag i dokumentsenter med både faktura, timeliste og e-post.
Se video og lær mer

Hva må vi gjøre for å få den nye funksjonaliteten?

For å ta i bruk denne nye funksjonaliteten må e-post sendes til e-postadressen orgnr@regnskapsbilag.no, for eksempel 999888777@regnskapsbilag.no. For å fortsette med bruken av ØB Fakturapost slik det alltid har fungert så sendes e-post til orgnr@fakturapost.no, for eksempel 999888777@fakturapost.no.  Disse kan brukes om hverandre etter eget ønske og behov. Alt er klart. Det er bare å ta i bruk tjenesten.


TjenestesammenligningPNG


Anbefalinger

  • Send til orgnr@fakturapost.no fra tekniske avsendere, for eksempel skanner, fast leverandør eller vår anbefalte skannerapp for mobil.
  • Send til orgnr@regnskapsbilag.no fra personlige mailkonti; her får du formatuavhengighet, du kan skrive meldinger i e-posten som blir med inn i Dokumentsenter og alle filtyper blir tatt med inn i Dokumentsenter.