Regnskapsbilag.no for Visma Business

Regnskapsbilag rett i Dokumentsenter. Ingen transaksjonskostnader.


Regnskapsbilag.no har fått sitt eget nettsted. Klikk her for å besøke.


Med Regnskapsbilag.no gjøres all verdiskapning i tilknytning til regnskapsbilag hos regnskapsbyrået. Ingen stykkpriser, ingen andre parter involvert. Sammen med automatisk import, tolking og attestasjonsflyt i for eksempel Visma Dokumentsenter så oppnås en svært strømlinjeformet håndtering av alle typer regnskapsbilag som mottas på e-post.

Løsningen kan like gjerne brukes av byråets ansatte og kundene selv som at leverandørene sender fakturaer direkte til angitt e-postadresse. Å sette opp Regnskapsbilag.no som mottaker av skanninger utført på regnskapsbyrået er så enkelt som det blir - hver kunde av byrået settes opp som en e-postmottaker på skanneren og alt er klart til bruk. Regnskapsbilag.no håndterer alle vedleggsformater som støttes av Visma Dokumentsenter.


Ta bilde av kvitteringer med mobilen og overfør til regnskapet
Regnskapsbilag.no har nå også en anbefalt og gratis løsning der brukerne tar bilde av kvitteringen med mobilen, påfører eventuell konteringsinformasjon som for eksempel prosjektnummer, og sender kvitteringen rett inn i regnskapssystemet.
Se video
BrosjyreMed Regnskapsbilag.no kan alle filtyper sendes til Visma Dokumentsenter

Du kan sende alle filtyper til Visma Dokumententer. Det gjelder enten det er pdf, Office-dokumenter, bilder eller andre filformater. I tillegg blir selve e-posten en del av bilaget. Dette er særlig praktisk fordi du da får dokumentert hvem bilaget er mottatt fra, når det ble mottatt og eventuell konteringsinformasjon som er skrevet i selve e-posten.
Se video

Få med både faktura, timeliste og konteringinformasjon inn i Dokumentsenter:
FakturapostPlusspng


Regnskapsbilag rett i Dokumentsenter uten transaksjonskostnader = Regnskapsbilag.no.

Innmelding av kunder
Skjema for innmelding av mange kunder samtidig
Oppsett av mobil for å overføre kvitteringer rett i regnskapet
Ofte stilte spørsmål
Utmelding av kunder
Brev til leverandører (Leverandøraktivering)