Vi som liker å jobbe med regnskap har alltid syntes at regnskap er både interessant og artig. Men det hindrer ikke at det kan bli enda morsommere!


Når vi i Cloud Connection lanserer nye løsninger for regnskapsbransjen så vet vi at løsningene gir økt kvalitet og effektivitet og dermed også lønnsomhet. Samtidig tror vi at vi bidrar til at det blir litt artigere å gå på jobb, ikke bare for alle som jobber på regnskapsbyrå men også for kunder av byrået.


Gode løsninger er mer givende å jobbe med. Rutineoppgaver som vi innerst inne vet kan automatiseres er ikke det de fleste av oss gleder seg til å ta tak i. 


Prøv løsningene våre og se om det ikke blir bittelitt morsommere å gå på jobb!
(Og husk at man ikke trenger å være alvorlig for å være seriøs. Husk også å sende oss ditt beste baksetekrokodillebilde.)
 
 

Nils Ole Fladhus:

Ansatte og kunder må trives

Jeg startet ØkonomiBistand i 1990. En av tingene jeg har lært på disse årene er at når ansatte har det artig og trives, så blir også kundene fornøyde. Samtidig ser jeg at IT-løsningene i større og større grad blir en trivselsfaktor:
Dersom systemene ikke fungerer optimalt så påvirker dette alle brukerne negativt. 

Bort med de kjedeligste oppgavene.

Inn med nye muligheter som både regnskapsbyrå, kunder av byrået og deres kontakter og forbindelser nyter godt av.

Ta for eksempel SMS-løsningen vi har laget for Visma Business; regnskapsbyråer som er kunder av Cloud Connection får tilgang til løsninger som vanligvis er forbeholdt langt større virksomheter med mye høyere IT-budsjetter.

Jeg vil påstå at løsningene som Cloud Connection har lansert de siste årene gjør det mer givende å jobbe på regnskapsbyrå.

Nils Ole Fladhus

Gründer og styreformann i ØkonomiBistand


Velkommen som kunde hos Cloud Connection !

 


Du trenger ikke være alvorlig for å være seriøs 
 
 
 
 

Kontakt oss