Sammenligning: Visma Business gir lave IT-kostnader for regnskapsbransjen

Noen regnskapsbyråer mener at IT burde være gratis. Det kan vi dessverre ikke by på.

Noen regnskapsbyråer mener at det er dyrt å bruke Visma Business. Det kan vi motbevise.


Nedenfor er en sammenligning mellom Visma Business og den nest største tilbyderen av økonomisystem til regnskapsbransjen. Vi ønsker ikke å gå ut med navn på konkurrenter, men vi kan si så mye som at navnet rimer på en låt av Morten Abel, nemlig Birmingham Ho. ;-)

Vi er overbeviste om at Visma Business er det beste produksjonsverktøyet for regnskapsbransjen. Og vi har lenge visst at det er en prisgunstig løsning. 
Nå tilbyr vi Fagkonsulent til fastpris, og låser dermed den siste "uforutsigbare" kostnaden for regnskapsbyråer som bruker Visma Business. Når du prøver kalkulatoren nedenfor, så husk at vi har inkludert fri bruk av våre fagkonsulenter. Vi bistår med hva som helst, uten ekstra kostnader. 

Regnskapsbyråer vil dermed ikke få noen ekstra kostnader forbundet med Visma Business Product Line:
  • Drift med fri lagringsplass og Office er inkludert.
  • Vi oppgraderer Visma Business Product line uten kostnad.
  • Fri tilgang på fagkonsulenttjenester, helt kostnadsfritt. Bruk oss så mye dere trenger uten at vi fakturerer noe ekstra.
  • Markedets beste Visma Business-support er også inkludert.
Legg inn antall regnskapsførere og antall kunder for nettopp ditt regnskapsbyrå og se hvordan det slår ut for akkurat deres regnskapsbyrå.


 

Kommentarer til kalkulatoren
Vi var lenge i tvil om vi skulle publisere en kalkulator som setter eierskapskostnadene med å ha Visma Business som produksjonsplattform for regnskapsbyråer opp mot et annet system. Vi ønsker ikke på noen måte å henge ut gode konkurrenter. Samtidig ser vi at Visma Business tradisjonelt har hatt et uklart kostnadsbilde. Dette er ikke tilfelle lenger, og da mener vi at det er på tide å vise hvordan dette faktisk slår ut. 

Konkurrentens priser er hentet fra konkurrentens hjemmesider. Ta kontakt med oss for å få en presentasjon av våre priser for akkurat deres regnskapsbyrå.

 
 

Johan B. Stokmo:

Eierskapskostnader

Jeg kom inn i bransjen i 1998 etter å ha jobbet som regnskaspfører. Opp gjennom årene er det ikke få ganger at ulike regnskapsbyråer har fortalt meg at Visma Business er veldig dyrt, sammenlignet med konkurrerende løsninger. Begrunnelsen har vært at mye av kostnadene kommer på grunn av uforutsigbare oppgraderings-, support- og konsulentkostnader.

Nå har vi endelig kommet dit at det ikke gjenstår noen uforutsigbare kostnader for regnskapsbyråer som er kunder av Cloud Connection . Det er det ingen andre som kan tilby.
Hos oss betaler du nå ingenting ekstra, verken for oppgradering til nye versjoner, supporthenvendelser eller bruk av fagkonsulentene våre. Regnskapsbyråer kan bruke fagkonsulentene våre så mye de ønsker, uten at det koster noe ekstra. Alle disse kostnadene er inkludert i kalkulatoren ovenfor.

Med Visma Business får regnskapsbyrået fakturaen og kan viderefakturere sine kunder med påslag. Enkelte konkurrenter fakturerer sluttkunden, men det blir ikke billigere av den grunn. Jeg tror ikke kundene til et regnskapsbyrå lar seg lure av at de får faktura fra to steder, de klarer fortsatt å se og sammenligne de samlede kostnadene knyttet til regnskapsføring.

Johan B. Stokmo,
Fagsjef regnskapsbransjen

 

Kontakt oss